• Alle merken
  • Erkend schadecentrum
  • Hoogstaande service
0297 – 340 253

Wij zijn Erkend leerbedrijf!

Gomes Schadecentrum is door de Stichting Samenwerking Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) erkend als leerbedrijf voor mbo-studenten. Dit houdt in dat wij aan alle voorwaarden voldoen om studenten een goede en veilige werkplek aan te bieden die aansluit bij hun opleiding Carrosserietechniek. Om studenten te helpen hun leerdoelen te behalen zorgen wij binnen Gomes Schadecentrum voor de juiste begeleiding. Dit doen wij onder andere door een praktijkopleider aan te stellen die jou als student opleidt en coacht. Wij vinden het belangrijk onze kennis en ervaring door te geven aan een nieuwe generatie schadeherstellers.

Stage lopen bij Gomes Schadecentrum betekent dat je veelal met een premium automerk werkzaam bent, omdat wij volgens het Mercedes-Benz Repair & Reconnect keurmerk werken. Uiteraard zijn andere merken ook welkom in onze werkplaats, waardoor je met herstelwerkzaamheden van verschillende automerken bekend raakt. Samen zorgen we voor een succesvolle en leerzame stageperiode, waarbij je meedraait als een volwaardig lid van ons team.

Ben je nieuwsgiering naar de mogelijkheden en/of wil je meer informatie, neem dan contact op met schademanager Ad Overbeek of kijk hier voor de actuele vacatures.

Gomes Schadecentrum:

  • Erkend schadecentrum
  • Alle merken
  • Personen- & bedrijfswagens
  • Hoogstaande service
  • Ervaren en geschoold personeel

Klantbeoordelingen

SCB Schadecentrum
4.9
Gebaseerd op 8 beoordelingen
powered by Google
Bolski - Uitlaatstore
Bolski - Uitlaatstore
09:35 18 Oct 19
Parkeerschade perfect en snel verholpen, bij gebrek aan tijd om de auto op te halen werd deze prompt gebracht. Perfecte service.
Hans Fennis
Hans Fennis
18:37 01 Feb 19
Een bezoek aan dit bedrijf mondt steevast uit in superlatieven. Alles wat u kunt bedenken wordt door dit Team waargemaakt, van schade tot het verfraaien van uw zo geliefde 'koets'. Op deze wijze wordt uw leed verzacht, is een bezoek een troost en wordt u gewaar van al hetgeen een Vakman vermag. GSC, het juiste hersteladres!
gw
gw
16:00 02 Dec 18
Vakmannen die werken naar fabrieksnormen!
Willem Vogel
Willem Vogel
19:47 21 Apr 18
Patrick Lipplaa
Patrick Lipplaa
08:15 17 Mar 18
Vakmannen!!!
Arie van Engeldorp
Arie van Engeldorp
09:29 25 Feb 18
Martijn Prins
Martijn Prins
19:56 05 Jan 18
Volgende beoordelingen
js_loader

Graag een afspraak maken?

Wilt u globaal de kosten voor een schade weten, een officiële taxatie laten uitvoeren of direct een afspraak voor schadeherstel maken? Wij helpen u graag!