• Alle merken
  • Erkend schadecentrum
  • Hoogstaande service
0297 – 340 253

Mercedes-Benz Repair & Reconnect

Bij Gomes Schadecentrum heeft u de zekerheden van het Mercedes-Benz Repair & Reconnect keurmerk. Wanneer u voor een Mercedes-Benz kiest, kiest u ook voor kwaliteit en veiligheid. In geval van schade is het daarom van belang dat u vakkundig geholpen wordt en dat de schade snel hersteld wordt. Uw auto wordt gerepareerd volgens de strengste fabrieksnormen tegen marktconforme prijzen. Onze uitstekend opgeleide medewerkers herstellen uw auto met originele Mercedes-Benz onderdelen om uw auto in perfecte en veilige staat terug te brengen. Zo voorkomt Mercedes-Benz dat de waarde van uw auto terugloopt of dat de veiligheid in het gedrang komt.

Klik hier voor ons certificaat

U bepaalt!

Normaal wordt u door uw verzekeringsmaatschappij doorverwezen naar een schadeherstelbedrijf. U kunt echter altijd aangeven dat u uw Mercedes-Benz liever naar de officiële dealer brengt, waardoor u de zekerheid heeft van het Mercedes-Benz Repair & Reconnect keurmerk. Doordat Gomes Schadecentrum niet aangesloten is bij verzekeringsmaatschappijen, bestaat de kans dat het eigen risico verhoogt wordt als u uw auto door ons laat herstellen. Om u toch de kwaliteit van Mercedes-Benz Repair & Reconnect te garanderen, neemt Gomes Schadecentrum deze verhoging van het eigen risico veelal gedeeltelijk voor haar rekening. Neem direct contact op en vraag naar de mogelijkheden.

 

Gomes Schadecentrum:

  • Erkend schadecentrum
  • Alle merken
  • Personen- & bedrijfswagens
  • Hoogstaande service
  • Ervaren en geschoold personeel

Klantbeoordelingen

SCB Schadecentrum
4.9
Gebaseerd op 8 beoordelingen
powered by Google
Bolski - Uitlaatstore
Bolski - Uitlaatstore
09:35 18 Oct 19
Parkeerschade perfect en snel verholpen, bij gebrek aan tijd om de auto op te halen werd deze prompt gebracht. Perfecte service.
Hans Fennis
Hans Fennis
18:37 01 Feb 19
Een bezoek aan dit bedrijf mondt steevast uit in superlatieven. Alles wat u kunt bedenken wordt door dit Team waargemaakt, van schade tot het verfraaien van uw zo geliefde 'koets'. Op deze wijze wordt uw leed verzacht, is een bezoek een troost en wordt u gewaar van al hetgeen een Vakman vermag. GSC, het juiste hersteladres!
gw
gw
16:00 02 Dec 18
Vakmannen die werken naar fabrieksnormen!
Willem Vogel
Willem Vogel
19:47 21 Apr 18
Patrick Lipplaa
Patrick Lipplaa
08:15 17 Mar 18
Vakmannen!!!
Arie van Engeldorp
Arie van Engeldorp
09:29 25 Feb 18
Martijn Prins
Martijn Prins
19:56 05 Jan 18
Volgende beoordelingen
js_loader

Graag een afspraak maken?

Wilt u globaal de kosten voor een schade weten, een officiële taxatie laten uitvoeren of direct een afspraak voor schadeherstel maken? Wij helpen u graag!