• Alle merken
  • Erkend schadecentrum
  • Hoogstaande service
0297 – 340 253

Autoschade herstellen

Autoschade komt in veel variëteiten voor. Denk aan grote plaatwerkschade door bijvoorbeeld een aanrijding of de sporen van het alledaags gebruik van uw auto in de vorm van krassen en kleine deukjes. Bij Gomes Schadecentrum hebben wij al meer dan 30 jaar ervaring met het vakkundig en conform alle officiële fabrieksstandaards herstellen van kleine en grote schades. Maar ook voor ruitschade bent u bij Gomes Schadecentrum aan het juiste adres.

Maak direct een afspraak

Grote plaatwerkschade

Juist bij grote schade komt het aan op kennis en ervaring. Het gebruik van originele onderdelen zorgt ervoor dat uw auto er na de reparatie niet alleen weer als vanouds uit ziet, maar voldoet ook uw auto weer aan de strengste veiligheids- en kwaliteitseisen. Daarbij hanteren wij dezelfde hoge standaards als die van het merk zelf. U kunt weer met een gerust hart in uw auto stappen.

Kleine plaatwerkschade

Krassen, lichte deuken en steenslag: het valt in het dagelijks gebruik nauwelijks te vermijden. Bij dit soort kleine schades hoeft er niet altijd uitgedeukt en compleet overgespoten te worden. Wij hebben de techniek en ervaring in huis om kleine schades snel te verhelpen. Dankzij innovatieve reparatieprocedures kunnen kleine beschadigingen, binnen en buiten, snel en goedkoop verholpen worden zonder dat we onderdelen hoeven te vervangen.

Ruitschade

Een ster in uw voorruit wordt met de juiste gereedschappen en materialen nagenoeg onzichtbaar gerepareerd. Vanaf WA-beperkt-cascoverzekering bent u bovendien volledig verzekerd voor reparatie aan uw voorruit. Ook voor volledige vervanging van uw autoruit bent u bij ons aan het juiste adres.

Het is belangrijk dat de ruiten van goede kwaliteit zijn en vakkundig worden geplaatst. De voorruit is onderdeel van de veiligheidsconstructie van uw auto. Het correct functioneren van de regensensor is bijvoorbeeld mede afhankelijk van de montagekwaliteit van de voorruit. Het gebruik van originele onderdelen en vakkundige montage is essentieel.

Maak een afspraak

 

Gomes Schadecentrum:

  • Erkend schadecentrum
  • Alle merken
  • Personen- & bedrijfswagens
  • Hoogstaande service
  • Ervaren en geschoold personeel

Klantbeoordelingen

SCB Schadecentrum
4.9
Gebaseerd op 8 beoordelingen
powered by Google
Bolski - Uitlaatstore
Bolski - Uitlaatstore
09:35 18 Oct 19
Parkeerschade perfect en snel verholpen, bij gebrek aan tijd om de auto op te halen werd deze prompt gebracht. Perfecte service.
Hans Fennis
Hans Fennis
18:37 01 Feb 19
Een bezoek aan dit bedrijf mondt steevast uit in superlatieven. Alles wat u kunt bedenken wordt door dit Team waargemaakt, van schade tot het verfraaien van uw zo geliefde 'koets'. Op deze wijze wordt uw leed verzacht, is een bezoek een troost en wordt u gewaar van al hetgeen een Vakman vermag. GSC, het juiste hersteladres!
gw
gw
16:00 02 Dec 18
Vakmannen die werken naar fabrieksnormen!
Willem Vogel
Willem Vogel
19:47 21 Apr 18
Patrick Lipplaa
Patrick Lipplaa
08:15 17 Mar 18
Vakmannen!!!
Arie van Engeldorp
Arie van Engeldorp
09:29 25 Feb 18
Martijn Prins
Martijn Prins
19:56 05 Jan 18
Volgende beoordelingen
js_loader

Graag een afspraak maken?

Wilt u globaal de kosten voor een schade weten, een officiële taxatie laten uitvoeren of direct een afspraak voor schadeherstel maken? Wij helpen u graag!