• Alle merken
  • Erkend schadecentrum
  • Hoogstaande service
0297 – 340 253

Afwikkeling verzekeraars

In geval van autoschade is het altijd noodzakelijk om het Europees Schadeformulier in te vullen. Bij niet-verhaalbare schade vult u dit formulier zelf in. Bijvoorbeeld als u tegen een paaltje aangereden bent en er zijn geen andere betrokkenen. Is de schade wel verhaalbaar, omdat u bijvoorbeeld bent aangereden, vul dan samen met de andere betrokken partij(en) het schadeformulier in.

Het is belangrijk dat zowel de voor- als achterkant van het schadeformulier wordt ingevuld. De voorzijde moet door beide partijen ondertekend worden. Op de achterzijde dient de schuldvraag goed te worden omschreven in verband met de verhaalbaarheid van het schadebedrag. Voor de achterzijde geldt dat deze door één partij ondertekend moet worden.

De medewerkers van Gomes Schadecentrum staan vervolgens voor u klaar om de verdere afwikkeling van uw schade uit handen te nemen. Wij beoordelen uw schade en kunnen tijdig contact opnemen met uw verzekeraar. Uiteraard houden wij u te allen tijde op de hoogte.

Maak een afspraak

TIP:

De website mobielschademelden.nl is een initiatief van het Verbond van Verzekeraars. Via deze site, of nog handiger, via de app op uw smartphone kunt u heel eenvoudig een schade melden, inclusief foto’s van de schade en de situatie. In heldere stappen wordt u door het meldproces geleid zodat u niet over het hoofd ziet. Ingeval van schade met een tegenpartij hoeft maar één van beide partijen de app in te vullen. De andere partij krijgt vervolgens automatisch alle gegevens doorgestuurd. Makkelijker kan het niet!

             

Gomes Schadecentrum:

  • Erkend schadecentrum
  • Alle merken
  • Personen- & bedrijfswagens
  • Hoogstaande service
  • Ervaren en geschoold personeel

Klantbeoordelingen

SCB Schadecentrum
4.9
Gebaseerd op 8 beoordelingen
powered by Google
Bolski - Uitlaatstore
Bolski - Uitlaatstore
09:35 18 Oct 19
Parkeerschade perfect en snel verholpen, bij gebrek aan tijd om de auto op te halen werd deze prompt gebracht. Perfecte service.
Hans Fennis
Hans Fennis
18:37 01 Feb 19
Een bezoek aan dit bedrijf mondt steevast uit in superlatieven. Alles wat u kunt bedenken wordt door dit Team waargemaakt, van schade tot het verfraaien van uw zo geliefde 'koets'. Op deze wijze wordt uw leed verzacht, is een bezoek een troost en wordt u gewaar van al hetgeen een Vakman vermag. GSC, het juiste hersteladres!
gw
gw
16:00 02 Dec 18
Vakmannen die werken naar fabrieksnormen!
Willem Vogel
Willem Vogel
19:47 21 Apr 18
Patrick Lipplaa
Patrick Lipplaa
08:15 17 Mar 18
Vakmannen!!!
Arie van Engeldorp
Arie van Engeldorp
09:29 25 Feb 18
Martijn Prins
Martijn Prins
19:56 05 Jan 18
Volgende beoordelingen
js_loader

Graag een afspraak maken?

Wilt u globaal de kosten voor een schade weten, een officiële taxatie laten uitvoeren of direct een afspraak voor schadeherstel maken? Wij helpen u graag!