• Alle merken
  • Erkend schadecentrum
  • Hoogstaande service
0297 – 340 253

Schadeherstel

Vroeg of laat krijgt iedere automobilist ermee te maken: schade. Dit kan een grote schade zijn, waarbij plaatwerk moet worden uitgedeukt of vervangen, of een kleine schade, zoals krassen en pitten of ruitschade, na bijvoorbeeld een opspattend steentje. Bij Gomes Schadecentrum helpen wij u vakkundig en herstellen wij de schade snel. Zo voorkomen wij dat de waarde van uw auto terugloopt of dat de veiligheid in het gedrang komt. Bovendien wilt u natuurlijk zo snel mogelijk weer over uw auto kunnen beschikken.

Wij beschikken over alle benodigde kennis en kunde om uw autoschade te herstellen. Kortom: u bent bij ons aan het juiste adres. Welkom!

Maak een afspraak

 

Gomes Schadecentrum:

  • Erkend schadecentrum
  • Alle merken
  • Personen- & bedrijfswagens
  • Hoogstaande service
  • Ervaren en geschoold personeel

Klantbeoordelingen

SCB Schadecentrum
4.9
Gebaseerd op 8 beoordelingen
powered by Google
Bolski - Uitlaatstore
Bolski - Uitlaatstore
09:35 18 Oct 19
Parkeerschade perfect en snel verholpen, bij gebrek aan tijd om de auto op te halen werd deze prompt gebracht. Perfecte service.
Hans Fennis
Hans Fennis
18:37 01 Feb 19
Een bezoek aan dit bedrijf mondt steevast uit in superlatieven. Alles wat u kunt bedenken wordt door dit Team waargemaakt, van schade tot het verfraaien van uw zo geliefde 'koets'. Op deze wijze wordt uw leed verzacht, is een bezoek een troost en wordt u gewaar van al hetgeen een Vakman vermag. GSC, het juiste hersteladres!
gw
gw
16:00 02 Dec 18
Vakmannen die werken naar fabrieksnormen!
Willem Vogel
Willem Vogel
19:47 21 Apr 18
Patrick Lipplaa
Patrick Lipplaa
08:15 17 Mar 18
Vakmannen!!!
Arie van Engeldorp
Arie van Engeldorp
09:29 25 Feb 18
Martijn Prins
Martijn Prins
19:56 05 Jan 18
Volgende beoordelingen
js_loader

Graag een afspraak maken?

Wilt u globaal de kosten voor een schade weten, een officiële taxatie laten uitvoeren of direct een afspraak voor schadeherstel maken? Wij helpen u graag!